Re: Stuck on EMPTY After Firmware Upgrade to 4.1


Jim Worthington
 

I tried building from the version 4 source and got these errors:

Arduino: 1.8.13 (Mac OS X), Board: "WiFi LoRa 32(V2), Disabled, 240MHz (WiFi/BT), 921600, None, REGION_EU868, None"
 
Traceback (most recent call last):
  File "esptool.py", line 57, in <module>
  File "/Library/Python/2.7/site-packages/PyInstaller/loader/pyimod03_importers.py", line 389, in load_module
  File "serial/tools/list_ports.py", line 29, in <module>
  File "/Library/Python/2.7/site-packages/PyInstaller/loader/pyimod03_importers.py", line 389, in load_module
  File "serial/tools/list_ports_posix.py", line 31, in <module>
  File "/Library/Python/2.7/site-packages/PyInstaller/loader/pyimod03_importers.py", line 389, in load_module
  File "serial/tools/list_ports_osx.py", line 32, in <module>
ValueError: dlsym(RTLD_DEFAULT, kIOMasterPortDefault): symbol not found
Failed to execute script esptool
Multiple libraries were found for "WiFi.h"
 Used: /Users/jimworth/Library/Arduino15/packages/Heltec-esp32/hardware/esp32/0.0.5/libraries/WiFi
 Not used: /Applications/Arduino.app/Contents/Java/libraries/WiFi
exit status 255
/Applications/Arduino.app/Contents/Java/arduino-builder returned 255
Error compiling for board WiFi LoRa 32(V2).
 
 
This report would have more information with
"Show verbose output during compilation"
option enabled in File -> Preferences.

I'm sure I must be missing something, but can't figure out what it is.
 

Join main@morserino.groups.io to automatically receive all group messages.